Lieve klanten,

Gelukkig ik mag weer beginnen! En daarmee weer aan de slag met uw voeten! 

Vanuit de branchevereniging zijn er wel een aantal voorwaardes aangehangen. Waaronder compleet aangekleed bij u binnenkomen, en extra materialen gebruiken. U bent op de hoogte via allerlei media dat er extra maatregelen door vele beroepen uitgevoerd moeten worden. Gelukkig heb ik op dit moment nog wel genoeg materialen waardoor ik niet gelijk, zoals vele collega’s van mij al wel, moet verhogen in mijn prijzen. De desinfectant die ik u aanbied wanneer ik binnenkom bereken ik ook nog niet door. Ook de extra tijd die ik nodig heb om extra te desinfecteren bereken ik nu nog niet door. Wanneer ik echter met de huidige prijzen nieuwe aanschaffen moet doen zal ik helaas genoodzaakt zijn om ook mijn prijs te verhogen. Dat is op dit moment nog niet het geval! Maar hou er rekening mee wanneer de schaarste en extra regels blijven, dat ik hiertoe genoodzaakt ben. Zodat het niet koud op uw dak komt te vallen.

Maar voor nu ben ik erg blij dat ik weer bij u mag komen.

Groetjes De Gelukkige Voet (Petra)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top